30 Mart 2015 Pazartesi


MEFİSTO - TRINITY FAEGEN
 
Sasha babasının katilini bulmak isteyen sıradan bir genç kız. Bunun için ruhunu Eryx'e satmaya hazır.
 
Ama Eryx'in kim olduğunu öğrendiğinde, kendisinin de aslında ne olduğunu öğreniyor.
Sasha bir Anabo'dur. Hiç bir günahın baştan çıkartamayacağı, hep lekesiz, hep iyi kalacak, ışığıyla insanları aydınlatacak bir Havva kızı...
 
Eryx ise arzularını gerçekleştirme vaadiyle kandırdığı insanların ruhları ile güçlenmekte ve sabırla cehennemi şeytandan alacağı, dünyaya kötülüğü ve karanlığı hakim kılacağı günü beklemektedir.
 
Eryx'in planlarına engel olmaya çalışan yegane varlıklar olan Mefistolar sadece 6 tanedir ve ancak bir Anabo ile eşleşip çocuk sahibi olabilmektedirler. Ne var ki anabolar son derece nadir bulunmaktadır. Ve Eryx Anaboların doğal düşmanıdır.
 
Bir Anabo olan Sasha'nın hayatı artık asla eskisi gibi olamayacaktır. Olduğu şeyden vaz geçmesi mümkün mü? Ya aklını başından alan ama aynı zamanda onu korkutan yakışıklı Mefisto Jax'tan?
 
 
 
MEFİSTO'NUN ÖPÜCÜĞÜ - TRINITY FEAGEN
Jax ve Sasha bir görüşte Jordan'ın bir Anabo olduğunu anlarlar. 
 
Son 1000 yılda sadece 2 Anabo çıkmış, birini ölümsüz olamadan Eryx öldürmüştür.
 
Sasha ölümsüz olup, Mefistolara katılan yegane Anabo iken 1 yıl sonra yeni bir Anabonun ortaya çıkması hayret verici ama sevindiricidir.
 
Ne yazik ki Jordan Amerika Başkanının kızıdır ve başkanı saflarına katmak isteyen Eryx tarafından kaçırılır. Eryx, Başkan'ı safına kattıktan sonra öldürmeyi planladığı Jordan'ın bir Anabo olduğunu anlayınca onunla ilgili planlarını değiştirir. Jordan'dan kendi karanlık krallığını devam ettirecek bir oğul sahibi olmayı planlar.
 
Mefistolar, aralarından birinin kaderi olan bu güzel Anabo'yu acaba zamanında kurtarabilecekler mi?
 
Peki ya Jordan? Acaba o istiyor mu karanlık ya da aydınlık ama ölümsüz bir hayatı? Tercih yapma şansı olacak mı?

Soruların yanıtı kitabın ilerleyen sayfalarında.
 
Şimdilik 2 kitap olan bu serinin sanırım devamı gelecek. Zira Mefisto kardeşlerin babası olan Mephistoteles, 1000 yıldır yalnızlık çeken oğulları için Lucifer'le bir pazarlık yapıp, her birinin kısmeti olacak birer Anabo göndermesini istemiş olabilir. Kitabın ilk bölümlerinde buna yönelik bir ima vardı. Bir de ilk kitapta ki Sasha da, İkinci kitabın kahramanı Jordan da evlatlık çocuklar. Gerçek ebeveynleri hakkında kimse herhangi bir şey bilmiyor. Geçen bin yılsa sadece bir tane anabo çıkmışken şimdi bir yıl arayla iki anabonun ortaya çıkması manidar. Her bir Mefisto'nun kendi Anabo'sunu buluşunun hikayesini okuyacağız sanırım. Umarım!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder